[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Форум » проблеми судійства та "підставок" в дитячо-юнацькому футболі
проблеми судійства та "підставок" в дитячо-юнацькому футболі
Footballselect(2012)Дата: Вівторок, 2012-07-24, 8:10 PM | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Спеціфіка робота дитячих тренерів полягає в тому, що результати їхньої праці видно не відразу, а частіше тільки через кілька років. Тому деякі проявляють слабкість бажаючи швидко відчути результат . Для цього вони намагаються вигравати матчі любою ціною, в тому числі за допомогою нечесного судійства та "підставок".
Я закликаю мудрих педагогів, журналістів місцевих районних газет, керівників ДЮСШ, фанатів професійних клубів та ін. приділяти увагу таким проблемам.
Дитячі тренери не мільйонери-депутати, які можуть сховатися за депутатським імунітетом та охороною. Очевидно, що їх можно примусити дотримуватися правил.
 
Footballselect(2012)Дата: Неділя, 2014-01-19, 4:33 PM | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
з інтервью В.В. Кварцяного яке опубліковано на сайті фк "Волинь" :
- Віталію Володимировичу, проблемним питанням є й участь у змаганнях так званих «переростків» - гравців із умисно зміненою датою народження. Чи будете ви боротися із цим явищем?

- Обов`язково! До речі, команди школи «Волині» це питання давно закрили й, можливо, тому наші хлопці не лідирують у своїх групах в ДЮФЛ, хоч і грають гідно. Вважаю, що це футбольний бандитизм: хто «липовий» - той лідирує, адже у юному віці навіть різниця у півроку має ключове значення. Хіба це спортивний принцип? А пізніше талановиті хлопці кудись зникають. Ми «переростками» не займаємося, але треба і щоб у ФФУ припинили закривати очі на «липових» футболістів.
 
Форум » Форум » Форум » проблеми судійства та "підставок" в дитячо-юнацькому футболі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 20
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика