[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Форум » Форум » ВІДСУТНІСТЬ ПЛЕЙМЕЙКЕРІВ - СЛАБКЕ МІСЦЕ УКРАЇНЦІВ .
ВІДСУТНІСТЬ ПЛЕЙМЕЙКЕРІВ - СЛАБКЕ МІСЦЕ УКРАЇНЦІВ .
Footballselect(2012)Дата: Субота, 2013-03-23, 4:54 PM | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Українські плеймейкери і не тільки вони, але плеймейкери більше,  а вірніше менше можуть розкривати свій талант . Моя  мета  привернути увагу . В нас, нажаль, прийнято вважати що це особиста проблема конкретних футболістів,  але це не зовсім так !!!  Зараз не буду про причини. Вирішення проблеми бачу в психологічній підготовці . Яка , очевидно, повинна бути   на порядок краща ніж зараз має середній успішний футболіст не плеймейкер.

Коротко опишу свою систему психологічного духовного розвитку , яка  мені допомагає.

Корисно, для початку, знати закони які діють в нашому світі та де вони описані.
-Є 7 нот ,
-у людей є 7 чакр,
-на планеті 7 материків ,
-в молитві  "Отче наш"  - 7 фраз окремих за змістом ,
-в Біблії також ще : семиголовий звір, 7 ангелів з язвами, з трубами, Агнець знімає 7 печаток.
-гра шахи - 7 видів фігур (пішки, король, фєрзь, ладья, кінь та два види слонів кожен з яких ходить тільки по" своєму кольору ") ,
-кубічна система координат , або відносно нас є  - 7 "точок"  (центр, право, ліво, верх, низ, перед , зад).

Одже є 7 позицій. Якщо їх  розвивати то можно добре почуватися не дивлячись навіть на те , що світ в якому ми живемо, м'яко кажучи ,  недосконалий.
Яким чином, як сильно та який термін розвивати ці 7 позицій ?

Біблія, Откровення Богослова гл 13:
"...Ему были даны уста, говорящие высокомерные слова  и богохульства, и была дана власть действовать сорок два месяца .   И он открыл свои уста, чтобы порочить  Бога, его имя и его жилище — тех, кто живёт на небе .   Также ему было позволено  вести войну со святыми и победить их. "

Тут говориться про категорію людей через яких не реально буде розслабитися 3.5 роки чим би ти, новим для себе , не займався б. 3.5 роки поділити на 7 дорівнює пів року. Тобто на кожну із семи позицій треба по пів року (приблизно).  Я переконаний що одночасно одразу 7 позицій розвивати не реально. Тому існує своя черговість .

Доказ :Біблія   "1 Итак, оправдавшись верою, мы имеем мир с Богом через Господа нашего Иисуса Христа,
2 через Которого верою и получили мы доступ к той благодати, в которой стоим и хвалимся надеждою славы Божией.
3 И не сим только, но хвалимся и скорбями, страданиями, зная, что от скорби, страданий происходит терпение,стойкость
4 от терпения, стойкости - опытность, от опытности надежда,
5 а надежда не постыжает, потому что любовь Божия излилась в сердца наши Духом Святым, данным нам
. "
Маємо 4 етапи розвитку:
- 1 страждання, скорбота ,
- 2 стійкість, терпіння,
- 3 досвід , одобрення,
-4 та те що в Біблії має назву "надія на славу Бога".
Це конкретні 4 "позиції "  із семи які треба розвивати коли  починаєш займатися новою для себе справою. Щоб знати які інші три  треба скористатися підказками, а саме те що я вже говорив : чакри,  ноти,  "Отче наш" та інш.
Також, якщо підключити логіку, можна здогадатися чи треба одразу починати зі страждання чи може спочатку, наприклад,  "на білому коні" (Біблія, откровення Богослова , Агнець знімає 7 печаток) оцінити  що ти  вже маєш, можеш  а потім вже починати далі розвиватися (страждання, стійкість, досвід, надія і т. д.  ..  )

Одже   кожному  із семи етапів відповідає   своя  фраза з молитви "Отче наш ", нота , чакра , шахова
фігура ... Можливе поєдняння  двох із семи етапів в один (1 рік).

Якщо комусь буде цікаво то можно окремо розібрати кожну фразу з "Отче наш" ,  шахову фігуру і т. далі, тобто кожен із семи етапів.

Логічно виникає питання щодо страждання . Що чекати поки з'явиться на те причина ? Якщо святити ім'я Бога ("Отче наш" -... хай святиться ім'я твоє...) то вже буде не легко. Це буде найлегше страждання з можливого.

далі допишу пізніше
 
Footballselect(2012)Дата: Середа, 2014-06-25, 7:52 PM | Повідомлення # 16
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Динамівець Гармаш раніше грав опорного півзахисника, а навесні став грати більше попереду (очевидно замість Безуса). Буду спостерігати за ним . Цікаво скільки він протримається.
 
Footballselect(2012)Дата: Середа, 2014-07-23, 4:01 PM | Повідомлення # 17
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Вчора під час матчу за суперкубок я почув що  динамівець Гармаш не брав участь в цьому матчі по причині  травми яку він отримав . На лікування знадобиться близько місяця.
Особисто мене це нездивувало... грай він далі опорником,  шансів не получити травму було б більше . Це моя думка.
 
Footballselect(2012)Дата: Четвер, 2014-12-04, 1:14 PM | Повідомлення # 18
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Кварцяний влітку після хвороби почав знову працювати. Вже майже пів року працює на два фронти : клуб та ФФВ.  Чи зможе він цього разу подолати цей     "плеймейкерський "бар*єр ?
 
Footballselect(2012)Дата: Понеділок, 2015-06-01, 1:18 PM | Повідомлення # 19
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Перед початком другого кола я передбачав можливі проблеми у Каврцяного    Хочу тепер проаналізувати минуле півріччя для Кварцяного як "плеймейкера". Чому плеймейкера ? Тому що він "зажатий" між двох вогнів, протилежностей (клуб   та  ФФВ), та при цьому повинен та хоче брати ініціативу в свої руки,  "робити гру  ".  Коли є можливість " податися на "фланг" , то можно бескінечно довго непомічати своїх недоліків І якщо зявляться проблеми , то люди часто уникають іх "заходячи все дала та далі на фланг " аж до крайнощів. Коли ти плеймейкер в тебе такої можливості немає , тебе значно швидше дістають проблеми .Я пропоную орієнтуватися на щопівроку.  Є багато прикладів , одні з таких : після початку війни з кацапами пройшло пів року і Іловайськ, ще пів року - Дебальцеве .   Ні,  не так....... ?????  
Одже, взагалі не я а спеціалісти говорили про провалене друге коло . Ситуацію поліпшили дві премоги в кінці чемпіонату.   Перше півріччя , як правило , показує потенціал (в Волині він - участь в єврокубках).  Волинь не скористалася своїм потенціалом , Кварцяний теж не може ще реалізовувати повністю свій потенціал. 
Що робити коли ти за пів року бачиш свій потенціал ???  Ми живемо не для того щоб показувати свій рівень розвитку , а для того щоб розвиватися далі. Одже після того як бачиш свій потенціал треба (на моє преконання) :  
   В Біблії говориться що скорбота, страждання  породжують  терпіння , стійкість  .    Терпіння , стійкість  в свою чергу породжують  (якщо їх проявляти)  досвід . Досвід  (якщо його  проявляти) породжує   надію на славу Бога  яка не веде до розчарування, не присоломлює , або іншими словами талант який просто так не забудеться.  Якщо не мати НАДІЇ  і зупинитися то через деякий час доведеться починати все спочатку : страждання  потім  терпіння .....ВИСНОВОК:  хочеш менше страждати - не зупиняйся поки не матимеш того таланту який в Біблії називається "надія на славу Бога" .   
Я описав 4 етапи : 1 на "білому коні" узнаєш свій потенціал, 2 страждання , скорбота 3 стійкість, терпіння...4 досвід 5 надія.   Але ми знаємо що є 7 !!! чакр,  7 нот .,  в молитві "Отче наш"  7 фраз окремих за змістом  і т. д.  Тому  Надія на славу Бога це лише надія і не зупиняйтеся на цьому. є куди далі розвиватися.
 
Форум » Форум » Форум » ВІДСУТНІСТЬ ПЛЕЙМЕЙКЕРІВ - СЛАБКЕ МІСЦЕ УКРАЇНЦІВ .
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Форма входу
Наше опитування
Неможливість українських плеймейкерів грати стабільно це :
Всього відповідей: 22
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика