[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Форум » ЯК БУТИ УСПІШНИМ. ДОСЛІДЖУЄМО БІБЛІЮ.
ЯК БУТИ УСПІШНИМ. ДОСЛІДЖУЄМО БІБЛІЮ.
Footballselect(2012)Дата: Понеділок, 2012-07-23, 10:08 PM | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
продовження:
 
Footballselect(2012)Дата: Субота, 2012-08-04, 6:15 PM | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Наступна інформація особливо корисною буде тренерам :

Матфея гл 18
"...7 Горе миру из-за преткновений! Конечно, преткновения неизбежно должны появиться, но горе человеку, из-за которого появляется преткновение! ..."

Відомо що є люди , які свідомо роблять іншим спотикання для того щоб зашкодити . Але як я вважаю також є люди які думають що вони цим самим роблять добре діло, тренують тих кому допомагають спотикатися.

Колись я вчився на автокурсах. І був там інструктор який просто ображав учнів намагаючись вивести їх з себе. При цьому він щиро вірив що це допоможе учням бути більш стійкішими психологічно в майбутньому. Я вважаю , що це і справді допоможе учням , в тому числі і мені. Але самому інструктору очевидно буде лихо. Якщо він хотів допомогти , то треба було б знайти для цього нормальний спосіб. В футболі також є такі тренери, нажаль.
 
Footballselect(2012)Дата: П`ятниця, 2012-09-21, 6:23 PM | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Зявилось продовження фільму "СЕКРЕТний" . Мені на пошту приходять безкоштовно уроки і потім будуть ще й платні . Хоча поки що нічого поганого я не помітив, але я хочу
звернути увагу на те , що цей "секрет" вперто розповідають всьому світові.

Наведу приклад як розводять толпу на форексі чи біржах. Спочатку толпу налаштовують скажімо на те , що акції будуть рости. Вони дійсно ростуть деякий час, толпа купує , а 1-3 відсотка людей які володіють величезними капіталами в цей час продають і ціна йде вниз. Як результат гроші переходять від толпи до 1-3 відсотків людей . І так день за днем...


В мене є підозра на те , що подібна ситуація відбувається відносно успішності. Так як автори "СЕКРЕТної" системи говорять часто про енергію , то можно зробити висновок , що тепер не гроші а енергія буде переходити від толпи до 1-3 відсотків людей.

Я хочу звернути вашу увагу на те, що в основі "СЕКРЕТної" системи лежить біблійна мудрість. Але , як я вже говорив , не вся , а тільки "одна сторона медалі". Кілька відсотків успішних говорять лише про частину того , що треба для успіху. А про інше замовчують. Чому так ? Це треба в них запитати .

В цій системі нічого не говориться наприклад про : переможений дух - це жертва богу, богоугодний смуток, що до життя веде вузька дорога, треба ставитися до інших так, як хочеш щоб ставилися до тебе і т. д. Але в біблії про це говориться так точно як і про вдячність , віру ( в те що ти вже маєш те що хочеш ), позитивний настрій і т. п.
 
Footballselect(2012)Дата: Вівторок, 2012-09-25, 10:43 AM | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Думаю корисна цитата з біблії (Синодальний перевод):

"1 Итак, оправдавшись верою, мы имеем мир с Богом через Господа нашего Иисуса Христа,
2 через Которого верою и получили мы доступ к той благодати, в которой стоим и хвалимся надеждою славы Божией.
3 И не сим только, но хвалимся и скорбями, зная, что от скорби происходит терпение,
4 от терпения опытность, от опытности надежда,
5 а надежда не постыжает, потому что любовь Божия излилась в сердца наши Духом Святым, данным нам
. "

На мою думку завдяки цим віршам можна зробити висновок , що є певний мінімальний рівень "Надія" , який бажано досягти щоб бути успішним , чим би ти не займався. Коли ти його досягаєш тобі вже небуде соромно. Але щоб його досягти потрібно пройти кілька кроків в розвитку : спочатку СКОРБОТА (або в інш. варіанті перевода СТРАЖДАННЯ), потім йде ТЕРПІННЯ (або СТІЙКІСТЬ) , далі вже зявляється ДОСВІД (або СХВАЛЕННЯ чи БЛАГОВОЛІННЯ в інших варіантах переводу) а вже досвід породжує НАДІЮ .

Також не треба припиняти проявляти ВІРУ.

Рекомендую брати вищесказане до уваги в тому числі тим , хто хоче стати професійним футболістом. Спочатку легко навряд чи буде. Але якщо хтось страждав поспішати , як це інколи буває, теж не слід , бо ще треба набратися терпіння , досвіду а потім уже обовязково зявиться надія . Тож бажаю всім успіху :D
 
Footballselect(2012)Дата: Середа, 2012-10-03, 8:30 PM | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Очевидно , що для того щоб досягти в чомусь успіху інколи доводиться страждати , особливо на початку . Про це говориться як в Біблії так і відомо з власного досвіду більшості людей. Ще в Біблії говориться про переможений дух - це жертва богу, богоугодний смуток і т. д. Тому вважаю буде доречнотакож привести наступні рядки Святого Письма :

Матфея гл.6
"...22 Светильник для тела есть око. Итак, если око твое будет чисто, то все тело твое будет светло;
23 если же око твое будет худо, то все тело твое будет темно. Итак, если свет, который в тебе, тьма, то какова же тьма?..."


Римлянам гл. 11
"...34 Светильник тела есть око; итак, если око твое будет чисто, то и все тело твое будет светло; а если оно будет худо, то и тело твое будет темно.
35 Итак, смотри: свет, который в тебе, не есть ли тьма?
36 Если же тело твое все светло и не имеет ни одной темной части, то будет светло все так, как бы светильник освещал тебя сиянием. ... "


Я думаю що "око"- це те як ми сприймаємо оточуючий нас світ. Для когось він сірий , а для когось в розовових , чорнобілих та ін. кольорах . В Біблії говориться , що "око" повинно бути світлим . Я роблю висновок - "око" повинно бути світлим навіть тоді , коли нам прийдеться страждати, сумувати і т. д.
 
Footballselect(2012)Дата: Субота, 2012-11-10, 2:43 PM | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
От Матфея 7:12
Синодальный
Итак во всем, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними, ибо в этом закон и пророки.

Современный
„Поступайте с другими людьми так, как хотите, чтобы они поступали с вами. В этом и заключаются закон Моисеев и учения пророков".

РБО. Радостная весть
Так вот, все, что хотите, чтобы делали для вас люди, делайте для них и вы. В этом весь Закон и Пророки.

I. Oгієнка
Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Бо в цьому Закон і Пророки.
 
Footballselect(2012)Дата: Вівторок, 2012-11-20, 0:30 AM | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Перевод нового мира
Экклезиаст глава 7
16Не будь слишком праведным и не выставляй себя слишком мудрым. Зачем тебе губить себя?17Не погрязай в пороке и не становись глупым. К чему тебе умирать не в своё время?18Лучше следуй первому наставлению и не забывай о втором, потому что боящийся Бога избежит беды.
 
Footballselect(2012)Дата: Четвер, 2012-11-29, 10:33 PM | Повідомлення # 8
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Тут говориться як пізнавати страх перед Богом. Не хворобливий страх, а здоровий який допомагатиме уникати біди.

Притчи гл 2


1Сын мой, если ты примешь мои слова и будешь хранить мои заповеди,2если твоё ухо будет внимательным к мудрости и ты расположишь своё сердце к проницательности,3если ты будешь взывать о понимании и просить о проницательности,4если будешь искать их, как серебро, и разыскивать, как спрятанное сокровище,5то постигнешь страх перед Богом и найдёшь знание о Боге,6потому что Бог даёт мудрость, из его уст — знание и проницательность.7Он будет хранить для честных практическую мудрость, он — щит для тех, кто ходит в непорочности,8потому что он оберегает пути справедливости и будет охранять путь преданных ему.9Тогда ты постигнешь праведность, справедливость и честность — весь путь добродетельности.
 
Форум » Форум » Форум » ЯК БУТИ УСПІШНИМ. ДОСЛІДЖУЄМО БІБЛІЮ.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Наше опитування
Неможливість українських плеймейкерів грати стабільно це :
Всього відповідей: 22
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика